yanlızken yanımda yoksun İçimdeki hasretin artık son bulsun Zamansız gidişin beni bitirdi Gözlerim hep yaşlı seni beklerim Özledim bitanem seni isterim Zalim ayrılığa isyan ederim Loş ışıklarda teselli ararım Ümitsiz kalbime seni sorarım kahverengi gözlerine hasretim gel.
akça karanliği sevmem ya gündüz ya gece olmalı...kurşun ya derinden vurmalı ya namluda kalmalı...yar ya ölümüne sevmeli ya sonsuza kadar çekip gitmeli...!!!
TEK KALDIM DÜNYADA DÜNYAM OLUR MUSUN? DENİZLER KADAR SEVDİM DALGAM OLUR MUSUN? ATEŞLER KADAR YANDIM ALEVİM OLUR MUSUN? İlK aŞkIm DğİlSiN aFfEt SoN aŞkIm OlUr MuSuN???
bedenimde bir can var avuç içi kadar o canda bir kalp var dünya kadar o kalpte bir sevgi var sonsuza kadar o sevgide bir sen varsın ölümüne kadar...
Bazen uzaklarda kalan sevginin bazende gece uykuların adı hasret sen ise yıldızların getirdiği özlem değil ölümün bile silemeyeceği bir tutkusun içimde!!!
isteyipte sahip olmadıgım herseyin yerine senin varliğini koydugum zaman anladım...ben herseye sahibim,cünkü;sen herseye bedelsin ve iyi ki benimlesin.
Hasret sevdiğinden uzak kalmakmı? Sevdiğin yanındayken hasret duyulmazmı ? Hırsızlık sadece para çalmakmı? Kalp çalmakta hırsızlık sayılamazmı? Ölüm sadece gözleri kapatmakmı? Sensiz kalmakta ölüm sayılmazmı
SEVGİ hep uzaklarda görülsede bazen bir gülüşte bazen bir bakısta saklıdır SEVGİ bir gül kadar kırılgan ama ömre bedel batsada dikeni aldırma gül seninse eğer...
hatıralar canlanır cok uzaklarda senin ismin sızlar benim dudaklarımda bir nehir gibi caglayıp coşarcasına seviyorum seni taparcasına aglarım ben gece olunca ellerim ellerinle bulusmadıkca gözlerin gözlerimle bakışmadıkca bir nehir gibi caglayıp coşarcasına aglarım ben gece olunca
SESSİZ DOKUNUŞTUR YARİN BAKIŞI KAR YAGARKEN GÜNEŞ GİBİDİR GÜLÜŞÜ AZGIN DALGALARDA SUKUNETTIR SOHBETİ HALE UZAKLARDAYSA İSE HİÇ ÇEKILMEZ YARİN HASRETİ.
gözlerın hayattı benım için sevmek sevılmek tı tek ısteyım delıce sevdım ve işte sevildım tek dıleğim senınle öleyim..
agaclari gumus gibi aydinlatan ayin uzerine yemin ederimki ictigim her su damlasi zehir olup ayirsada ruhumu bedenimden,yine vazgecmem bitanem seni sevmekten
DAHA KAC GECE GECER SEVDİĞİM HASRETİNLE SÖYLE?KAC GECE GÖZ YAŞIN YAĞMUR OLUR ÜZERİME!!HİÇ GELMEDİĞİN DÜŞLER KURMAK ÖLÜM BANA HER GECE!!
Sen hayata ne verırsen hayat sana senın verdıgını gerı verırmıs ben hayata ne verdım bılmıyorum ama hayat hıc ummadıgım anda senı bana verdı...
Sevmek onurdur ölümde olsa sonunda,kıskanmak ihtiyaçtır ruhunda sevgi varsa,güneş anlamsızdır gece olmayınca,sevmek kusursuzdur sevilen\'\'sen olunca\'\' SENİ SEVİYORUM...
Ben seni bir serçenin göz yaşı kadar sevdim şimdi sen soracaksın bir serçenin göz yaşı kadar mı? diye ama bilmediğin bir şey var söylüyorum serçeler ağladıkları zaman ölürler
ANSIZIN UYANIRSAM GECENIN BIR YAISINDA,GOZLERIN DALARSA SONSUZ KARANLIGA,BIR SICAKLIK DUYARSAN USUYEN AVUCLARINDA,BILKI SENI DUSUNUYORUM
M eger ask dedikleri buymus... E lerimi tut askim birakma ne olur... V ermem seni kimslere bitanem... L aik oldugun yer benim kalbim bunu anla... Ü zerimde firtinalar kopsada... D ünyalara degismem senin askini... E ger birgün ellerim sensiz kalirsa iste o an öldügü
yokluğun yağmura yazı yazmak kadar zorr sensizlik ölüm kadar acı sen yaşam kadar kutsal canım kadar değerlisin:))))))))))
BEN SENİ UNUTMAK İÇİN SEVSEYDİM SANA TUTKUMU KALBİME DEĞİL. GÜNEŞ ÇIKTIĞI ZAMAN KAYBOLAN BUĞULU CAMLARA YAZARDIM....
saklar misin beni göz bebeklerinin mahzenine günesim ayim olur musun usulca damlar misin yüregime ve sonsuza dek askim olur musun
NiSAN YAGMURU YILANIN AGZINA DÜSERSE ZEHiR,MiDYENiN AGZINA DÜSERSE iNCi OLURMUS SEN NEYiN YAGMURUSUN Ki KALBiME DÜSÜNCE HERSEYiM OLDUN
kimi zaman dil söyler yürek dinler,kimi zaman yürek haykırır dil susar,kimi zaman ne dilin yüreği vardır konuşmaya ne de yüreğin SENİN YERİN BAŞKA demeye....
Kaç Yıl Aradım Seni Bulana Kadar, Ayıkladım İçimi Tek Sen Kalana Kadar,Seninle Varım Seninle Birbütünüm Şimdi Bil Seni Seveceğim Toprak Olana Kadar
Sen;yol aldığım ilk gemi,durduğum son limansın. Sen;kokladığım ilk çiçek yapraklarımı titreten son rüzgarsın.Sen;duyduğum ilk heyecan beni ağlatan ilk sevdamsın