Konu: Biz Olmayan Bize Cuma Eyl. 19, 2008 11:56 am
anladımki ben var etmişim seni yüregimde ben istedim diye okadar güzel olmuş yüregin ben istedim diye güzel bakmış gözlerin ben hayal ettim diye yaşanmış tüm güzellikler ben istedigim için aşk aşk olmuş aslında aşk hiç varolmamış ben sadece düşünmüşüm varolsun diye varolsunda hiç biz olmayan bizi varetsin diye
bizi ben uydurmuşum biz diye bişey yokmuş aslında sadece ben varmışım sen uzaktan seyretmişin olanları istedigin zaman içine katılmışın olayların ama ben seni hep içerde hayal etmişim
sana alın yazgım demişim aslında bu yazıyı alnıma ben yazmışım kaderimsin demişim sana kaderden kaçılmaz demiş kendimi kollarının arasına bırakmışım ama sen beni hiç kollarına almamışsın ben hayallerime sen yalanlarına sarılmışsın
ben kendime senli ama sensiz hayaller sen kendine yalanlarla dolu bi hayat kurmuşsun (m) sen hiç yokmuşsun hiç olmamışsın
biliyorum herşeyi ben varettim sende buna etken oldun şimdi nasıl başladıysa bu aşk öyle bitiriyorum sonkez anıyorum seni sonkez hatırlıyorum yalan olan herşeyini bir zamanlar bana mutluluk veren herşeyin acılar içinde boguyor şimdi