Konu: Sevgim Esir Düşmüş Ayrılığa Cuma Eyl. 19, 2008 11:54 am
Bir umut parçalanmış yüreğimde kırık cam gibi Bir okyanusun dalgaları vuruyor yalnızlığıma Sessiz bir çığlık adını sayıklıyor Yüreğimin dipsiz uçurumlarında Bir deniz kenarında ufukta batan güneşi seyrediyorum Ve o güneşle bir daha doğmayacak umutlarıma Hayalin geçiyor gece rüyalarımda Ama durmak nedir bilmiyor Uzanıyorum tutamıyorum Ben bir adım attıkça O benden daha çok uzaklaşıyor Koşmayı bırakıyor duruyorum etrafıma baktığımda Hep yapmacık aşklar yalan sevgiler görüyor Gözlerim Bir yola çıkıyorum geri dönüşü olmayan Gözyaşlarımın yere düştüğü değil yüzümde asılı kaldığı Elimde kuru bir gül değil senin Yarısı yanmış sadece ela gözlerinin hain baktığı resmin Gökyüzü maviliğini kaybetmiş kuşların uçmaktan Vazgeçtiği bir vadiye dönmüş Ay kendini göstermemek için saklanmış Yıldızlar parlaklığını kaybetmiş Sevgim esir düşmüş ayrılığa Bir şarkının son nakaratı bir hüznün ilk başlangıcı Duygularım İhanetin hançeri sırtında kan kaybediyor Yüreğim ise; Elleri kelepçeli demir parmaklılar arkasında Aşk denilen zindanda Hayat denen bir sarayda Adını sayıklıyor…