Konu: Siyah mı hâlâ gözlerin ... Cuma Eyl. 19, 2008 11:52 am
sel artığı sevdamın ödünç gözyaşlarıyla bu gün de bir gemi batırdım avuçlarımda ve hiç bir mezara sığdıramadığım kalbimi kırıp,kiraya verdim b i r a ğ b a l ı k ç ı s ı n a… şimdi;uyur gezer sancımla uzaklara süslenmiş uzun bir yalnızlık giydim
ben buralı değilim!
kardeş ölüsüyle yaşayan güllerin gözyaşları sabah kokar sevgilim... içimi dökmeye gittiğim göller ne bilsin! sende bir kış bulsaydım kendime çığ olup üstüme devrilecektim... küflü bir ekmek gibi öptüğüm 'unutmak' ta hiç taraf olmadı bana gamzemde hüsran acımı sevdim ve haksız yağmurlara tutuldum düşüp gittim peşimden bir daha izime rastlayamadım...
ahh! sevgilim...canım katilim! senin de yalnızlığa komşu bir evin vardır gün gelir gider de,sarılır kendine yitiğin kadar yanar/yaktığın orman boyu susarsın... bunu ben;ağlamaktan dönen bir annenin dövdüğü dizlerinden/yolduğu saçlarından ardımdan konuşan çatal yollardan mutsuz çalılardan ve dua etmeyi çoktan unutmuş ellerimden biliyorum uzaklar yakın senden sürüldüm yaslı palaskalarla içimde telli duvaklı bir palandöken...
ahh! sevgilim...akşam ağrım! kirpiğinden düşmeyi bekleyen damladan kısa olsa da ömrüm bir göz açıp kapamaca gözlerinde son bir defa uyumak istiyorum